Прес-центр23 серпня 2019, 12:08

Районна спартакіада до Дня Незалежності на Марківщині

Вже традиційно, з нагоди Дня Незалежності України та Дня фізичної культури та спорту, 23 серпня відбулась щорічна районна спартакіада на Марківщині. Районний стадіон «Нива» зібрав на змагання з різних видів спорту команди з усього району.

З Днем Прапора учасників змагань привітали перший заступник голови, в.о. голови Марківської райдержадміністрації Олена Цовма та голова районної ради Андрій Лигута. Головний суддя спартакіади Павло Якимчук оголосив різновиди змагань та умови їх проведення. Тож, участь взяли наступні команди з с. Кризьке, Краснопільська сільська рада, с. Курячівка, с. Лісна Поляна, ОРВК(військомат), Марківська селищна рада.

Сьогодні спортсмени мірялися силою та спритністю у таких видах спорту як: міні-футбол, легка атлетика, армреслінг, гирьовий спорт, шахи, шашки, настільний теніс і  фінальне перетягування канату.

Як завжди було за чим поспостерігати. Жага до перемоги учасника кожної команди додавала справжнього спортивного смаку, чарівного олімпійського духу. Якщо, коротко словами, то це був - динамічний футбол, вольова легка атлетика, міцний та дужий гирьовий спорт, мрійливі шашки з шахами, спритний настільний теніс, рвучкий армреслінг. Й звичайно ж родзинка таких змагань - перетягування канату, де всі з останніх сил воліють вирвати перемогу з рук суперника! Це варто було побачити. Трибуни вболівальників просто завивали від неймовірного захвату.