Прес-центр11 травня 2018, 14:05

Районна спартакіада серед учнівської молоді

Традиційно в травні на Марківщині проходить районна спартакіада з легкої атлетики серед школярів. ЇЇ мета – залучення учнівської молоді до заняття фізичною культурою та спортом, пропаганда здорового способу життя.

Цього року у районних змаганнях взяло участь 13 команд з загальноосвітніх закладів району. Вони були розподілені по підгрупах – 7-9 класи та 10-11 класи. Проходили спортивні баталії на місцевому стадіоні «Нива» 11 травня.

Гідно представити рідну школу та поповнити свої здобутки новими перемогами юним спортсменам зичив голова райдержадміністрації Ігор Дзюба, що взяв участь в церемонії відкриття спартакіади. До присутніх також зверталися голова районної ради Андрій Лигута, головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації Ірина Чередниченко, а також головний суддя змагань Олександр Ткаченко.

Школярі Марківщини змагалися у таких видах спорту: як біг 60 м, 100 м, 800 м та 1000 м, стрибки в довжину, естафетний біг, міні-футбол (юнаки) і волейбол (дівчата).

За підсумками змагань, місця розподілилися наступним чином – у групі 7-9 класи третє загальнокомандне місце вибороли учні Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів, друге місце посіли спортсмени Курячівської ЗОШ І-ІІ ступенів, а кращою визнано команду Марківської гімназії. Серед учнів 10-11 класів третє загальнокомандне місце також належить  краснопільцям, учні Бондарівської гімназії вибороли друге місце, і в даній підгрупі перемога теж була за марківчанами. У змаганнях з волейболу та міні-футболу перемогли команди дівчат та хлопців з Марківської гімназії. Щиро вітаємо переможців!

Від Марківської районної державної адміністрації та Марківської районної ради переможці та призери спартакіади отримали Кубки, медалі та дипломи.