Прес-центр4 жовтня 2019, 13:10

Районні урочистості з нагоди Дня працівників освіти

 

Щороку восени, коли з дерев опадають перші жовті листочки, ми відзначаємо День працівників освіти – свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті. День вчителя вже давно став знаком всенародної шани і вдячності до тих, хто сходинка за сходинкою супроводжує дитину на її життєвому шляху, відкриває захоплюючий світ знань, допомагає мудрою порадою та радіє за успіхи своїх вихованців.

4 жовтня 2019 року в Марківському районі відбулися урочистості з нагоди цього свята. Професія вчителя, наставника – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям та людяністю. Життя сучасного вчителя складне і водночас дуже цікаве. Інтелектуально-емоційний світ нашого сучасника, особливо юного, набуває нових, найтонших відтінків, мислення його нерідко видається дивним, вияв почуттів – незвичним. Привітати вчителів, вихователів, викладачів, майстрів, зусиллями яких твориться майбутнє нашого краю, всієї нашої держави до святкової зали завітали заступник голови Марківської районної державної адміністрації Ігор Копатько, голова районної ради Андрій Лигута. Керівники району подякували педагогічним колективам району, ветеранам педагогічної праці за плідну роботу, за те, що вони виконуючи свій професійний обов’язок, вчать нашу юнь пізнавати нове і пам’ятати про те, якого ми роду.

Слова глибокої шани адресували педагогам начальник відділу освіти райдержадміністрації Анатолій Бородавка, голова профспілкового комітету Світлана Сенченко. Традиційно керівництвом району відзначено грамотами, подяками від районної державної адміністрації, районної ради, відділу освіти райдержадміністрації, профспілки працівників освіти кращих педагогів, вихователів та працівників освітніх установ Марківщини. Від імені народного депутата Сергія Шахова освітян вітала Раїса Гребенюк.

Урочистості та святковості додали вітальні яскраві музичні номери від вихованців ДНЗ № 3 «Колосочок», танцювального колективу «Шарм», Олександра Ткаченко, Оксани Самойленко, Галини Зрожевської, Валентина Горбаньова, Олександра Каплі, вокального ансамблю «Перлинки», Анастасії Вахно, Анни Тішаєвої та Романа Хрипченка.

Зі святом наші любі вчителі!