Прес-центр18 cічня 2019, 16:01

Районні змагання присвячені 76-й річниці визволення Марківщини від фашистських загарбників та Дню Соборності України.

Спорт завжди об’єднує і згуртовує всіх охочих продемонструвати свої вміння з того чи іншого виду спорту. Саме таких завзятих спортсменів зібрали сьогодні  районні змагання присвячені 76-й річниці визволення Марківщини від фашистських загарбників та Дню Соборності України.

У програмі змагань – волейбол, армреслінг, гирьовий спорт, шашки, шахи, настільний теніс. Відкриття змагань традиційно розпочали з урочистого підняття прапора та привітального слова керівництва району. Неупередженої, цікавої та чесної гри побажав учасникам змагань у своєму привітальному слові голова райдержадміністрації Ігор Дзюба та заступник голови районної ради Галина Худик.

Цікавими та напруженими були змагання з шахів та шашок. В підсумку І місце серед чоловіків по шашкам зайняв Михайло Куц, серед жінок першою стала Іринв Боковець (Марківська СР). Серед шахістів найкращими стали Сергій Костромцов та Тетяна Сопільник.

Найбільш видовищними  стали протистояння в армреслінгу. Тож, у номінації 90+ першим став Роман Ткаченко (ОРВК), до 90 кг – перемогу здобув Олександр Гирич (ОРВК),

Найкращими в гирьовому виді спорту стали – 90+ - Валерій Колпаков (ВП ГУНП), до 90  кг – Максим Меженський (Марківський аграрний ліцей).

Більш рухливі види настільний теніс і волейбол також зібрали купу вболівальників. Тож в настільному тенісі серед чоловіків фаворитом став Євген Криуленко (Сичанська СР), серед жінок володаркою першої ракетки стала Катерина Рудаченко (Кризьке).

У волейболі перемогу здобула команда Марківської селищної ради, другими стали команда «Мирне +», Курячани посіли почесне третє місце.

По закінченню змагань відбулася церемонія нагородження переможців та призерів в усіх семи проведених видів спорту як в командному так і в особистому заліку. Всі учасники змагань та звичайні вболівальники отримали масу позитивних емоцій та спортивного задоволення.