Прес-центр31 cічня 2019, 15:01

Робоча нарада у голови Марківської райдержадміністрації щодо обговорення плану перспективного розвитку Марківського району на 2019-2021 роки

Сьогодні голова Марківської районної державної адміністрації Ігор Дзюба провів робочу нараду з головами районної селищної та сільських рад за участі керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, установ району.  Про пропозиції, надані сільськими радами щодо включення їх до перспективного Плану розвитку Марківського району на 2019-2021 роки доповідала начальник відділу економічного розвитку та торгівлі райдержадміністрації Наталя Мартинюк. Кожен голова сільської ради мав змогу доповнити та уточнити свої попередні пропозиції. Таким чином, у форматі жвавої дискусії присутні обговорили хвилюючі їх питання. Наступним питанням порядку денного заслухали доповідь військового комісару Марківського об’єднаного районного військового комісаріату Юрія Шемякіна стосовно всебічного забезпечення заходів територіальної оборони району ТрО та мобілізаційної підготовки Марківського об’єднаного районного військового комісаріату.  

І на останок начальник відділу молоді та спорту райдержадміністрації Павло Якимчук проінформував присутніх про підсумки та участь в районних змаганнях з нагоди Дня визволення Марківщини від німецько-фашистських загарбників та про стан завантаження спортивно-масовою роботою спортивних залів Марківського району в позаурочний та вечірній час учнями та молоддю.

Завершуючи роботу засідання, голова райдержадміністрації Ігор Дзюба підсумував заслухані існуючі пропозиції запропонував додатково відредагувати їх з урахуванням доповнень. Тож, повністю узгоджений план розвитку Марківського району на 2019-2020 роки винести на розгляд Ради регіонів, засідання якої планується на 04 лютого 2019 року о 14.00 годині.