Прес-центр3 травня 2019, 15:05

Родинно – спортивне свято - «Тато, мама і я – спортивна сім'я»

З метою формування родинних традицій до занять фізичною культурою та спортом, організації активного сімейного дозвілля, залучення сімей до рухової активності і занять фізичною культурою, зміцнення психологічних та емоційних стосунків в сім’ях шляхом об’єднання зусиль для досягнення спільних цілей сьогодні на базі Марківської гімназії був проведений районний етап змагань «Мама, тато, я - спортивна сім`я», який відбувся за ініціативи працівників відділу молоді та спорту райдержадміністрації, відділу освіти райдержадміністрації та Марківської гімназії.  

В заході взяли участь 3 дружні родини з активною життєвою позицією.

Родина Єременко: тато - Олександр Петрович, мама – Валентина Юріївна та капітан Андрійко.

Родина Галюта: тато – Сергій Вікторович, мама – Олександра Григоріївна та капітан Нікіта.

Родина Труш: тато – Володимир Васильович, мама – Оксана Григоріївна та капітан Кароліна.

 Родини міряли свої сили у спортивному єралаші, різноманітних вправах з м’ячами, хула-хупами та іншим спортивним інвентарем. Кожен  член  команди  змагався  з  своїми  суперниками   на  спритність,   швидкість  та  рівновагу.  Переможці   та  призери  заходу   визначалися  за  найменшим  часом  проходження   дистанції.

Треба відмітити, що змагання проходили в атмосфері спортивного свята, за великої підтримки вболівальників.

В перервах між конкурсами присутніх розважали чудові номери у виконанні вихованців Центру дитячої творчості.

Тож переможцями стали:

1 місце – спритні родина Труш, на другому завзяті Галюти й відповідно на третьому стійкі Єременки. Переможці та призери змагань були нагороджені медалями, дипломами і подарунками.

Учасників родинно –спортивного свята та всіх присутніх привітали голова районної ради Андрій Лигута, начальник відділу молоді та спорту райдержадміністрації Павло Якимчук та директор Марківської гімназії Лариса Єфіменко, наголосивши на доцільності та необхідності проведення даного заходу та подякували учням та вчителям Марківської гімназії за співпрацю та всім хто активно допомагав у проведенні спортивного сімейного свята.
І батьки, і діти отримали незабутні враження та масу позитивних емоцій від активно проведеного дозвілля у сімейному колі.