Прес-центр13 червня 2019, 12:06

Сергій Філь: вибори до Верховної Ради на Луганщині відбудуться усюди, де є Державний прапор України

Про це заявив виконуючий обов’язки голови Луганської облдержадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь.

«Парламентські вибори на Луганщині відбудуться усюди, де є Державний прапор України, в тому числі й у Щасті», – сказав очільник області.

Тобто, на усій підконтрольній українській владі території області.

Як зауважив Сергій Філь, для обласної влади було принципово проаналізувати ситуацію і пересвідчитися, що голосування проходитиме у безпечних умовах.

«І під час кампанії, і у день виборів ми зробимо все, щоб виборчий процес буде проведено прозоро та чесно, – наголосив він. – Переконаний, що свого часу демократичні вибори відбудуться і у самому Луганську та на всій території області. Ми з вами докладемо для цього всіх зусиль!»

Відповідний висновок щодо можливості організації підготовки та проведення згідно із законом позачергових виборів народних депутатів України 21 липня 2019 року на територіях, які входять до складу одномандатних округів, визначених постановою Центральної виборчої комісії від 28 квітня 2012 року № 82, за підписом виконуючого обов’язки голови Луганської облдержадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Філя вже спрямовано до ЦВК.