Прес-центр6 жовтня 2017, 11:10

Сергій Трубіцин привітав юристів району

Сьогодні, напередодні професійного свята, перший заступник голови, в.о. голови райдержадміністрації Сергій Трубіцин та заступник голови районної ради Галина Худик привітали працівників юридичної галузі району.

«Професія юриста має високу повагу в суспільстві. Саме від кваліфікованого юридичного супроводу часто залежить успіх усієї справи. Я глибоко переконаний, що всім вам властиве усвідомлене почуття відповідальності, – звернувся до присутніх та їхніх колег Сергій Трубіцин. – Ви і надалі будете примножувати славні традиції своєї професії, докладати зусиль задля утвердження принципів верховенства права і справедливості. Нехай справа, якій ви присвятили життя, приносить радість та користь людям.

Вірю, що успіх та впевненість у власних рішеннях будуть супроводжувати вас в усіх починаннях. Бажаю вам щастя, здоров’я, життєвих гараздів, невичерпної енергії та людської вдячності».

Також під час урочистостей, вже традиційно кращим юристам району вручили грамоти райдержадміністрації та районної ради. В цьому році їх отримали: Тетяна Григоренко, Юлія Колган, Галина Сич, Олександр Ченакал.