Прес-центр2 вересня 2019, 08:09

Шановні підприємці Марківського району!

Щиро вітаємо Вас з професійним святом Днем підприємця!

За традицією, у першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначається День підприємця. У цей день вся країна вшановує людей, які не тільки створили власну справу та взяли на себе відповідальність за добробут своєї сім'ї, але й створюють нові робочі місця, постачають на ринок вітчизняні товари і послуги, наповнюють бюджет району та держави, що дає змогу вирішувати нагальні соціальні проблеми.
З кожним роком підприємництво все більш активно проявляє себе в самих різних сферах нашого життя, залучаючи все більше енергійних, ініціативних людей.
Бути підприємцем — це особливий труд, де успіх залежить від власних сил, розуму.
У цей чудовий день прийміть побажання міцного здоров’я і сімейного благополуччя! Нехай усі Ваші задуми будуть успішними, а бізнес – стабільним і процвітаючим! Нехай доля завжди посміхається вам, а партнери ніколи не підводять! Нехай Ваша плідна праця завжди буде запорукою добробуту Ваших рідних!
Бажаємо Вам подальших успіхів у підприємницькій діяльності, її розвитку на благо і процвітання незалежної України, щастя і благополуччя в особистому житті.
Дякуємо Вам за високий професіоналізм, активну громадську позицію і сумлінну працю!
З повагою, в.о. голови Марківської районної державної адміністрації Олена Цовма