Прес-центр1 грудня 2017, 13:12

Спільно про головне

Сьогодні перший заступник, в.о голови райдержадміністрації Сергій Трубіцин взяв участь в пленарному засідані дев’ятнадцятої (позачергової) сесії районної ради сьомого скликання, яке провів голова районної ради Андрій Лигута. До порядку денного засідання було включено 7 питань, які відповідно до Регламенту районної ради попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій та погоджувалися президією.

У роботі сесії взяли участь голови селищної та сільських рад, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

Затвердивши порядок денний, депутати приступили до розгляду питань. Спочатку про виділення коштів на придбання житла для лікарів, які будуть працювати в районі, потім делегували представників району до складу госпітальної ради Північного госпітального округу Луганської області. Також внесли зміни до районної програми соціального захисту ветеранів та до програми розвитку української мови, культури та національної свідомості громадян України.

Та внесли зміни до районного бюджету згідно наданих клопотань очільників соціальної сфери.