Прес-центр26 грудня 2017, 10:12

Спортивне закінчення 2017 року

Цими вихідними днями на Марківщині відбулись останні, в цьому році, спортивні змагання.

На базі районної комунальної установи ФСК «Нива» проходив районний турнір з греко - римської боротьби серед учнівської молоді, з метою популяризації боротьби, підвищення фізичних якостей та відновлення традиційних спортивних турнірів в районі. Прийняло участь близько 50 учасників різної вікової та вагової категорій. Переможці та призери були нагороджені грамотами й дипломами райдержадміністрації та районної ради.

В спортивному залі Марківської ДЮСШ відбувся новорічний Кубок з міні-футболу серед КФК району, з метою популяризації футболу серед сільського населення. В даному спортивному заході взяли участь вісім команд: Марківська селищна рада, с. Курячівка, Марківський районний сектор ГУ ДСНС України в Луганській області, с. Сичанське, Марківська ДЮСШ, ВПС «Прикордонники» та дві команди з с. Бондарівка.

Згідно жеребкування команди були розділені на дві групи та провели зустрічі в одне коло. За підсумками змагань третє місце зайняли футболісти з с. Сичанського, друге - команда селищної ради, а переможцями стали футболісти з с. Курячівка, які нагороджені Кубком, призери отримали грамоти райдержадміністрації та районної ради.