Прес-центр19 cічня 2021, 11:01

Триває прийом заявок на Національний конкурс «Благодійна Україна-2020»

Асоціація благодійників України вже в 14-й раз поспіль (до 2012 року – конкурс «Благодійник року»)  проводить Національний конкурс «Благодійна Україна». Це єдиний діючий загальнонаціональний проєкт з відзначення кращих благодійників та найефективніших благодійних ініціатив в українському суспільному просторі.

За  підсумком  конкурсу кращих благодійників, волонтерів і меценатів країни, найефективніші доброчинні ініціативи відзначають унікальною нагородою «Ангелом добра». В благодійному середовищі цю нагороду неформально іменують благодійним «Оскаром». 

У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 30 грудня 2020 року.

Заявки на участь у конкурсі подають безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив.

Останній термін подачі заявок для участі в Національному конкурсі «Благодійна Україна – 2020» – 1 березня 2021 року.

Додаткову інформацію про конкурс можна отримати на https://www.blagoukraine.org/  або в Оргкомітеті конкурсу.

Контактна особа: виконавча директорка Асоціації благодійників України – Оксана Лобко, контактний тел. (067) 16-404-11, konkurs.blago@gmail.com