Прес-центр23 березня 2018, 13:03

Участь в обласному конкурсі проектів місцевого розвитку обговорили в райдержадміністрації

Участь в обласному конкурсі проектів місцевого розвитку, оголошений Луганською обласною державною адміністрацією – обласною військово-цивільною адміністрацією, сьогодні обговорили в райдержадміністрації на нараді з керівниками органів місцевого самоврядування, яку провів голова райдержадміністрації Ігор Дзюба.

Він наголосив, що учасниками Конкурсу є сільські, селищні, міські, районні ради області, які подали у встановленому порядку Проект, погоджений рішенням відповідної ради, та уклали договір з ініціаторами Проекту на його реалізацію. Тож, очільник району дав доручення кожній сільській території ретельно вивчити можливість участі в вищевказаному Конкурсі.

«Пасивних не повинно бути. Кожен орган місцевого самоврядування, а також освітня, медична, культурна галузь району мають представити, принаймні, хоч один Проект. Я дав доручення начальнику відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Наталі Мартинюк закріпити за кожною селищною та сільськими радами спеціаліста відділу для допомоги у роботі. Ваші спільні зусилля ми оцінимо найближчим часом за кількістю поданих проектів та пропозицій. Ми маємо зробити все, щоб наша Марківщина процвітала, тим паче, що для цього є всі можливості», – акцентував Ігор Дзюба.

В рамках обговорення, начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Наталя Мартинюк ознайомила присутніх з Положенням про обласний конкурс проектів місцевого розвитку, умовами фінансування, строками подання проектів.

У нараді також взяли участь голова районної ради Андрій Лигута, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, підприємств району, закладів охорони здоров’я та дошкільної освіти.