Прес-центр28 квітня 2020, 10:04

Управління соціального захисту населення Марківської райдержадміністрації отримало гуманітарну допомогу від офісу ПРООН

28 квітня Управління соціального захисту населення Марківської райдержадміністрації отримало гуманітарну допомогу від офісу ПРООН — посилку із засобами захисту та дезинфекції вагою 25 кг. Набори санітарних засобів надані завдяки Департаменту соціального захисту населення Луганської ОДА від Програми розвитку ООН із відновлення та розбудови миру  (UN RPP).  Дуже вдячні за допомогу, розуміння та підтримку!

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Управління соціального захисту населення — це 36 працівників; площа приміщення управління близько 300м2. В умовах карантину управління продовжує роботу по виконанню державних програм соціального захисту населення.

Просимо усі питання соціального захисту вирішувати за телефонами управління — (06464) 9-15-95, 9-16-91.