Прес-центр19 грудня 2017, 16:12

Урочисте відкриття ДНЗ "Надія"

Немає жодних сумнівів, що дошкільна освіта є першою сходинкою до здобуття якісних знань, фундаментом, на якому будується вся подальша система освіти. Створити саме такі умови для маленьких жителів Бондарівської сільської ради відтепер стало можливим завдяки відновленню роботи дитячого закладу «Надія» с. Курячівка після капітального ремонту. Ремонт дитячого садка у селі був одним із пріоритетних напрямків роботи органів влади. Тому голова сільради Олександр Тищенко подав проект на конкурс ДФРР на загальну суму 1354,0 тис грн. Роботи тривали протягом трьох місяців, кошти були виділені з обласного бюджету.

Сьогодні «Надія» знову відкрила двері для вихованців. На це свято зібрались майже всі мешканці села. Привітати їх з відновленням роботи дошкільного закладу прийшло багато керівників. Особисто взяв участь в урочистих заходах голова облдержадміністрації Юрій Гарбуз. Гості привітали дітей, їхніх батьків та колектив працівників із отриманням нового затишного садочку та побажали всім здоров’я, добра, миру та злагоди, та вручили подарунки. Вихованці влаштували справжнє свято з піснями та танцями.

«У нелегкий для нашої країни час такі свята сповнені особливою енергетикою – саме це відчуває кожний з його учасників. Діти повинні виховуватись в затишних, естетичних приміщеннях. Тому першочерговим завданням для всіх гілок влади повинно стати створення сприятливих умов для навчання та виховання підростаючого покоління»,  зазначив очільник області в своєму виступі.

Право перерізати червону стрічку було надано Юрію Гарбузу, Олександру Тищенку та вихованцям садка.