Прес-центр19 грудня 2018, 16:12

Урочисте відкриття головної новорічної ялинки Марківщини

З Дня Святого Миколая починаються радісні, сповнені казковості та чудес новорічні та різдвяні свята. Саме в цей днь відбулося урочисте відкриття головної новорічної ялинки району. Найочікуваніша подія року дітей та дорослих відбулася на площі біля райдержадміністрації 19 грудня.

У заході взяли участь керівники району. Із привітаннями до мешканців Марківщини звернулися голова райдержадміністрації Ігор Дзюба та голова районної ради Андрій Лигута. «Засвічення ялинок саме в День Святого Миколая є символічним, адже це свято любові та добра. Бажаю вам доброго здоров’я, родинного затишку, миру, добра, злагоди. Нехай разом із вогниками на цій ялинці запалають мир та любов у кожній українській родині" – наголосив Ігор Дзюба та урочисто запалив яскраві вогні на новорічній красуні.

 Святкову програму відкриття підготували педагоги та вихованці Марківського Центру дитячої творчості.

Веселе дійство зібрало багато глядачів. Із казковими героями дітлахи водили хороводи, відгадували загадки та брали участь у цікавих конкурсах.

Свято сповнювала атмосфера казковості та добра, блискучі дитячі очі та щирі посмішки, веселий гамір і щастя – найголовніша мета свята, діти оцінили на відмінно!