Прес-центр2 вересня 2019, 16:09

Урочисті заходи з нагоди відзначення Дня підприємця

Сьогодні відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення Дня підприємця, який щороку  відзначається у першу неділю вересня.

День підприємця - це свято енергійних, сміливих, наполегливих людей, які не побоялися розпочати свою справу.

Підприємець - людина, яка не лише створює робочі місця, а й допомагає розвиватися своєму селу, місту і створює та запроваджує нові ідеї та проекти.

Тепло і щиро вітали підприємців району з їх професійним святом голова Марківської об’єднаної територіальної громади Ігор Дзюба, в.о. голови Марківської районної державної адміністрації Олена Цовма.

“Проявляючи ділову ініціативу і наполегливість, ви сприяєте реалізації започаткованих в Україні реформ, підвищенню конкурентоспроможності вітчизняної продукції, розширенню асортименту товарів і послуг та працюєте на потреби кожного споживача. Створення нових робочих місць, забезпечення населення необхідними товарами й послугами, благодійна діяльність – все це складові Вашої участі в розвитку нашої держави та, зокрема, Марківського району”- зазначив Ігор Дзюба.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток підприємництва грамотами відзначили Рузанну Авакян та Зою Авраменко. Максим Тарасенко був відзначений за активну громадську позицію, організацію та проведення районних змагань зі спортивної риболовлі.

Святковий настрій цього дня присутнім дарували аматори районного Будинку культури.

Шановні підприємці Марківщини, прийміть найщиріші побажання успіхів у бізнесі. Нехай усі ваші ділові починання закінчуються лише успіхом, а особисте життя рясніє щастям і радістю. Нехай ділові партнери завжди будуть надійними, обсяги виробництва товарів і послуг збільшуються, а капітал примножується. Безсумнівно ваша наполегливість та новаторство, невгамовність та ентузіазм сприятимуть подальшому розвитку приватної ініціативи і підвищенню добробуту населення нашого району!