Прес-центр27 вересня 2018, 13:09

Урочистості до Всеукраїнського Дня бібліотек

  30 вересня відзначають Всеукраїнський день бібліотек - це свято фахівців, які все життя зберігають диво людського творіння, скарбницю людських знань – книгу. Тож напередодні свята працівники книжкових святинь з усього району зібралися на урочистості з нагоди спільного свята привітати один одного та в затишній обстановці поспілкуватися з колегами. Чималу аудиторію зібрала сьогодні читальна зала Марківської центральної бібліотеки. 

З привітальними словами та словами вдячності виступили перший заступник голови райдержадміністрації Олена Цовма, керуючий справами районної ради Олексій Міхальцов, в.о. начальника відділу культури Олена Базікало. Гості заходу побажали бібліотекарям успіхів, натхнення і плідних звершень в роботі, міцного здоров'я і достатку, віри, надії, любові і мудрості у виконанні благородної місії - постійного покращення якості обслуговування користувачів та забезпечення найрізноманітніших запитів читачів.
        За вагомий особистий у встановлення та зміцнення бібліотечної системи району, сумлінну й наполегливу працю, добросовісне виконання своїх службових обов'язків та з нагоди професійного свята - Всеукраїнського дня бібліотек, кращих спеціалістів цієї галузі грамотами Марківської районної державної адміністрації. було нагороджено: директора Марківської централізованої бібліотечної системи Раїсу Пономарьову, бібліотекаря І категорії філіалу №8 с. Кризького Вікторію Чередниченко. Грамотою управління культури обласної державної адміністрації відзначили бібліотекаря І-ї категорії Марківської централізованої бібліотечної системи Галину Озерну. А також грамотами відділу культури Марківської райдержадміністрації. було відзначено бібліотекаря ІІ-ї категорії філії №10 Віталію Овчаренко, бібліотекаря І-ї категорії філії №1 для дітей Наталю Дем’янову, бібліотекаря І-ї категорії №1 для дітей Ганну Подгаєцьку, провідного бібліографа відділу обслуговування Ольгу Тихомирову, бібліотекаря І-ї категорії відділу обслуговування Анну Коротун. Зі словами вдячності та привітаннями до присутніх звернулася  директор Марківської централізованої бібліотечної системи Раїса Пономарьова та голова районної організації Товариства Червоного Хреста Тетяна Золотоверх.

        Подарунком до сьогоднішнього свята стали музичні вітання працівників районного Будинку культури, що презентували працівникам бібліотечних закладів святковий піднесений настрій.