Прес-центр16 червня 2017, 13:06

Урочистості з нагоди Дня медичного працівника

Сьогодні, в районному Будинку культури, відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника.

 Зі святом районних лікарів та медсестер привітали заступник голови райдержадміністрації Ігор Копатько, заступник голови районної ради Галина Худик, заступник головного лікаря РТМО Вікторія Гура, головний лікар Центру надання первинної медико – санітарної допомоги Тамара Лигута та голова медичної профспілки Валентина Старостенко.

"З нагоди вашого професійного свята прийміть найщиріші вітання та безмежну вдячність за ваші чуйні серця, за врятовані життя та повернуте здоров’я, за високу професійність, за самовіддане служіння обраній справі та постійну готовність прийти на допомогу!" — висловив подяку медичним працівникам Ігор Копатько.

Традиційно, за сумлінну працю, добросовісне і відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків,  грамотами райдержадміністрації та районної ради  були відзначені кращі фахівці: Тетяна Антоненко, Олена Білоус, Ульяна Білецька, Наталія Буткова, Тетяна Генджаєва, Альона Меженська, Тетяна Медвідь, Ірина Онопрієнко, Любов Панченко, Інна Передерій, Любов Ткаченко, Світлана Шматко.  

 Також нагородили за сумлінну працю грамотами адміністрації районного територіального медичного об’єднання та центру надання допомоги інших медичних працівників.

Керівники побажали медичним працівникам району достойної заробітної плати, новітнього обладнання, здоров’я, благополуччя, миру і затишку у родинах.

 Від імені районної громади вітали, даруючи свої найкращі номери аматори районної сцени