Прес-центр19 листопада 2018, 09:11

Урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства в селі Кризькому

 
В усі часи праця хлібороба була в пошані, а людей, доля яких пов’язана з мистецтвом сіяти і вирощувати хліб, виробляти цінну та якісну продукцію тваринництва, по праву називають годувальниками. Саме їх – механізаторів, водіїв автотранспортних засобів, організаторів агропромислового виробництва, ветеранів сільськогосподарської галузі села Кризького сьогодні з Днем працівників сільського господарства привітав голова райдержадміністрації Ігор Дзюба. Урочистості відбулися в місцевому осередку культури.
«Це день, коли ми віддаємо данину пошани людям, що взяли на себе таку важливу роботу – працювати на землі і годувати країну, адже з маленького хлібного зернятка починається потужність нашої держави. Сподіваюся, що наша спільна праця примножить здобутки Марківщини, сприятиме її розвитку та процвітанню!», – зазначив у своєму виступі Ігор Дзюба. Також очільник району цінними подарунками відзначив молодь с. Кризького, що створила єдину в районі Молодіжну раду. 
Привітати кризчан з вищевказаним святом завітав й народний депутат України Сергій Шахов, який вручив грамоту та цінний подарунок секретарю Кризької сільської ради Тетяні Сущенко, а також подарував усім присутнім пісню у власному виконанні. 
До привітань також приєдналися депутат районної ради Тетяна Абросімова та секретар місцевого органу самоврядування Тетяна Сущенко.
Як ведеться в українській родині, гостей та присутніх частували запашним короваєм та гарною піснею. Святкові заходи продовжилися концертом, який підготували учасники художньої самодіяльності Кризького сільського будинку культури.