Прес-центр28 грудня 2019, 16:12

Урочистості з нагоди святкування Нового року

Не лише діти, а кожен з нас, незалежно від віку, вірить у диво. Особливо в цей святковий час, який починається ще зі Святого Миколая та завершується аж Водохрещем. Новорічна ніч переповнює наші серця радістю, вірою, надією.

Традиційно, напередодні святкування Нового року, численна Марківська громада збирається на площі біля райдержадміністрації, біля головної ялинки району на урочисті заходи з нагоди свята. Зі словами привітання, підсумовуючи минулий рік до громади звернулися голова Марківської об’єднаної територіальної громади Ігор Дзюба: «Відходить в історію 2019 рік. Рік, що минає -  збагатив нас новим досвідом, відкрив перед нами перспективи для нашого майбутнього. Тож нехай 2020 рік стане таким, яким Ви хочете його бачити: щедрим на цікаві плани та творчі успіхи, нові перемоги і позитивні результати! Нехай кожному з Вас він принесе віру у правильність обраної мети та енергію для її досягнення!» До щирих побажань приєдналася в.о. голови Марківської райдержадміністрації Олена Цовма. Протягом урочистої частини заклади культури району відзначили подарунковими сертифікатами. Диплом учасника обласного щорічного фестивалю «Спроможна громада» отримала Кабичівська сільська рада на чолі з Михайлом Бондарем.

Далі розпочав свою привітальну програму фестиваль «Новорічної пісні» за участі аматорських колективів та солістів району.

Яскраву святкову розважальну програму для численного натовпу підготували працівники районного Будинку культури спільно з закладами культури району. Всі бажаючі дітлахи мали змогу взяти участь у різноманітних конкурсах, підготовлених відділом молоді та спорту райдержадміністрації, працівниками ФСК «Нива» та ДЮСШ. Дід Мороз та снігуронька не шкодували солодощів для найактивніших знавців віршів. Весела малеча не давала проходу казковим героям, які прогулювались площею пропонуючи зробити пам’ятне фото. Веселий натовп із задоволенням розважався біля новорічної красуні, яка сяяла різнобарвними вогнями на радість дорослим та малим.