Прес-центр27 травня 2019, 13:05

В добру путь випускники! Голова Марівської райдержадміністрації Ігор Дзюба привітав вихованців КДНЗ №3 "Колосок"

Цього ж сонячного, весняного дня, на запрошення завідуючої КДНЗ №3 «Колосок» Поліни Філоненко, голова Марківської районної державної адміністрації Ігор Дзюба відвідав чарівний захід на честь випускного балу вихованців ІІ старшої групи вищевказаного закладу. Серед гостей на святі були присутні заступник голови районної ради Галина Худик, в.о. селищного голови, секретар Лілія Андрієнко, методист районного методичного кабінету відділу освіти райдержадміністрації Ірина Денисенко та звичайно ж батьки, рідні винуватців свята та їх вихователі.

Затамувавши подих всі дивились на своїх маленьких випускників із гордістю і сумом, на яких вже завтра чекає доросле життя. Кожний випуск – це відрізок життя, кожна дитина – це частинки душі. Усі ці роки всі спільно намагалися стати для дітей друзями, помічниками, однодумцями, набути в їх очах поваги і авторитету. А сьогодні зі сльозами на очах дошкільну малечу проводжали у доросле життя, до нових звершень абсолютно в усіх галузях.

Дбайливо та зворушливо підготоване свято нікого не залишило байдужим. Особливу увагу присутніх привернув танок татусів із крихітними донечками. Цього дня звучали слова глибокої поваги, вихователям, батькам, усьому робочому колективу закладу. У свою чергу гості не залишили малечу без подарунків. Ігор Анатолійович урочисто вручив майбутнім першокласникам диплом-настанову на світле та щасливе майбутнє, переповнене приємними несподіванками, а батькам побажав подальшої наснаги та терпіння, бо саме цікаве ще попереду.

 «Наш священний обов’язок  - виховати та підготувати до дорослого життя справжніх, гідних громадян для розквіту нашої держави!» - підкреслив у своєму зверненні очільник району.

У добру путь, випускники! Нехай ваше світле майбутні буде завжди безхмарним та мирним!