Прес-центр21 квітня 2017, 09:04

В Марківській райдержадміністрації представили нового заступника голови

Відповідно до п.п. 1, 2 ст. 31 Закону України «Про державну службу», постанови Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246 «Про затвердження порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державної служби» та особистої заяви розпорядженням голови райдержадміністрації з 20 квітня 2017 року призначено Копатька Ігора Леонідовича на посаду заступника голови Марківської райдержадміністрації.

20 квітня, перший заступник, в.о. голови райдержадміністрації Сергій Трубіцин, розпочинаючи робочу нараду з керівниками структурних підрозділів, представив  нового заступника голови райдержадміністрайції. Вітаючи Ігоря Копатька, він висловив надію на подальшу злагоджену та плідну роботу управлінь і організацій соціальної сфери. В свою чергу, Ігор запевнив, що свої посадові обов’язки буде виконувати сумлінно.

В ході засідання проведено аналіз роботи усіх структурних підрозділів районної державної адміністрації та бюджетних установ району за минулий тиждень, окреслено напрямки діяльності на найближчий період.

Ігор Леонідович Копатько(14.10.1966 р.) народився в м Дніпропетровськ. Має вищу освіту, за спеціальністю "механізація сільського господарства",  кваліфікація – інженер – механік. Має звання «Почесний донор України». Загальний стаж роботи – 33 роки 6 місяців.