Прес-центр4 жовтня 2018, 14:10

В Марківській РДА відбувся семінар-нарада стосовно легалізації робочих місць

Нині залишається актуальним питання щодо легалізації зайнятості населення та заробітної плати. Урядом прийнято ряд рішень із цього питання, зокрема на виконання доручень Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана за результатами наради від 03.09.2018 р. та Голови Державної служби України з питань праці Р. Чернеги від 11.09.2018 р. щодо детінізації ринку праці продовжується інформаційно-роз’яснювальна кампанія посадовими особами Управління Держпраці у Луганській області спільно з територіальними органами ДФС, Пенсійного фонду України, Національної поліції, служби зайнятості та органами місцевого самоврядування про недопустимість відсутності оформлення трудових відносин із найманими працівниками.

Саме з цього приводу,  4 жовтня 2018, в залі засідань Марківської райдержадміністрації відбувся семінар-нарада при першому заступнику голови райдержадміністрації Олені Цовми. Перед присутніми з детальними роз’ясненнями виступив заступник начальника головного управління Держпраці у Луганській області Денис Рисухін.  До заходу долучились начальник Марківської Державної податкової інспекції Володимир Личман, заступник начальника фінансово-економічного відділу Марківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Луганській області Вікторія Сиса та представники приватних підприємств та сільськогосподарські товаровиробники району.

Присутні ознайомилися з проблемами, пов’язані з прихованою зайнятістю та виплатою заробітних плат в «конверті» та отримали вичерпні відповіді на виниклі запитання.