Прес-центр5 грудня 2019, 15:12

В Марківському район тривають заходи в рамках акції «16 днів проти насильства»

В Марківському районі продовжується Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства».

 Для підвищення обізнаності учнів з питань попередження насильства в сім'ї, жорсткого поводження з дітьми 03 грудня 2019 року фахівцем із соціальної роботи Анною Клименко, психологом Тетяною Постолянюк Марківського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Аллою Шаповаловою - головним спеціалістом Марківського УСЗН та дільничним офіцером поліції сектору превенції Марківського ВПГУНП Олексієм Ковалем  в Курячівській ЗОШ І-ІІ ст., Бондарівській гімназії та Кризькій ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено лекції, бесіди, ігри на теми: «Насильство в сім’ї: види, відповідальність», «Домашнє насильство – визначення, види та протидія».

 З метою привернення уваги в школах розповсюджено тематичні листівки з правилами, які допоможуть запобігти насильству в сім’ї, оновлено інформаційні матеріали на стендах та інформаційних куточках.

 

04 грудня 2019 року в рамках Всесвітньої акції «16 днів проти насильства» працівники Марківського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді разом з працівником поліції взяли участь у проведенні тренінгу на тему: «Протидія та реагування на випадки насильства над дітьми», що відбувся у Марківському аграрному ліцеї.