Прес-центр22 листопада 2017, 15:11

В полі зору влади – проведення опалювального сезону

Сьогодні відбулося чергове засідання районного штабу з оперативного вирішення проблемних питань проходження осінньо-зимового періоду 2017-2018 років, під керівництвом першого заступника, в.о. голови райдержадміністрації Сергія Трубіцина.

Керівники підприємств та організацій доповіли про існуючи труднощі в проходженні опалювального періоду та можливі шляхи їх вирішення. Також проінформували про наявність оперативних планів реагування/взаємодії комунально-технічних служб населених пунктів на випадок надзвичайних/аварійних ситуацій. Присутні обговорили питання проведення тендерної процедури і укладання договорів на постачання природного газу соціальними організаціями та установами, які мають власні котельні працюючі на природному газі.

Узагальнюючи роботу чергового засідання штабу, Сергій Трубіцин звернув особливу увагу присутніх на стан проходження опалювального сезону та погіршення погодних умов.

За результатами засідання було рекомендовані до виконання протокольні доручення:

1. Підприємствам житлово-комунального господарства і соціальної сфери  забезпечити стале функціонування систем життєзабезпечення населення (тепло-, газо-, електро-, водопостачання) при низьких температурах повітря та філії «Райавтодор» забезпечити розчистку та посипку автодоріг при ускладненні погодних умов.

2. Управлінню «Марківкаміжрайгаз», Марківській дільниці РКП «Старобільсквода», Марківська дільниця Біловодських РЕМ ТОВ «ЛЕО» здійснювати контроль за станом розрахунків за надані енергоносії та постійно вести роботу у напрямку погашення заборгованостей споживачів.

3. Соціальним організаціям та установам, які мають власні котельні працюючі на природному газі, терміново розпочати роботу щодо проведення тендерної процедури і укладання договорів на постачання природного газу.

4. Засобам масової інформації – висвітлити інформацію про проведення засідання районного штабу з оперативного вирішення проблемних питань проходження осінньо-зимового періоду 2017-2018 років.