Прес-центр14 листопада 2017, 15:11

В полі зору влади – соціальні виплати

Сьогодні під головуванням першого заступника, в.о. голови райдержадміністрації Сергія Трубіцина відбулось засідання робочої групи з питань забезпечення реалізації рішень спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання законодавства в частині виплати мінімальної заробітної плати.

Керівники бюджетних установ доповіли про дотримання мінімальних соціальних гарантій в оплаті праці та забезпечення диференціації заробітних плат.

Узагальнюючи роботу групи, Сергій Трубіцин підкреслив, що відповідно до чинного законодавства необхідно тримати на контролі виплату мінімальної заробітної плати за повністю виконану місячну норму робочого часу на рівні 3200 грн та вживати заходів щодо забезпечення диференціації заробітної плати, за рахунок доплат, надбавок, премій, залежно від складності, відповідальності та умов виконуваної роботи, кваліфікації працівника, результатів його праці із залученням коштів місцевих бюджетів.

Також очільник району зазначив, щодо робочої групи звернень громадян та інформації про факти скорочення працівників не надходили.