Прес-центр15 березня 2018, 16:03

В районі відбудеться Форум місцевого розвитку

З початку 2017 року в Марківському районі відновлено проведення Форумів спільно з Програмою ООН, на яких продовжено обговорення та дискусію з питань розвитку громади Марківщини.

Черговий Форум відбудеться  27 березня 2018 року об 11.30 год  в залі засідань райдержадміністрації за адресою: смт Марківка, вул. Центральна, 18.

Грантери – переможці, представники громадських організацій району, звітуватимуть про реалізацію ініціатив у 2017 році  по проектам ПРООН.

Для забезпечення максимальної інклюзивності та реалізації прав людини на місцевому рівні,  широка участь у заході представників громадянського суспільства буде сприяти більш ефективній роботі Форумів та значно покращить мобілізацію громад.

Отже, вітаємо кожну ініціативу, яка залучить до роботи Форуму:

  • представників освіти;
  • представників соціальних служб та служб по роботі із дітьми та молоддю;
  • представників молодіжного середовища та жінок, що мають активну громадянську позицію, приймають участь у правозахисних рухах та зборах;
  • людей із інвалідністю або громадські організації чи ініціативні групи, що займаються захистом прав цієї категорії;
  • представників інших незахищених категорій населення: багатодітні сім'ї, матері, що виховують самостійно 3-х або більше дітей, ініціативні групи людей похилого віку, переселенці, тощо;
  • всі інші категорії громад суспільства, що розраховують бути почутими у своїх проблемах громадою та отримати вирішення своєї проблеми, а також стати частиною створення належних умов для життя в громаді.

 Вхід на Форум вільний!

 Варто лише  попередньо  зареєструватися за телефоном  9-21-64 або надіслати повідомлення про готовність долучитися на ел. пошту: uemarrda@gmail.com  з позначкою "Форум місцевого розвитку".