Прес-центр10 травня 2018, 14:05

В районі відбувся обласний турнір з греко-римської боротьби

9 травня селищний стадіон «Нива» радо приймав усіх любителів греко-римської боротьби. У обласному турнірі, присвяченому пам’яті майстра спорту В.В. Геращенка та Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, взяли участь юні борці з міста Лисичанськ, Старобільського, Біловодського та Марківського районів. Загалом, за перемогу боролося більше 100 юних любителів греко-римської боротьби.

Головним ініціатором спортивних змагань виступив тренер з греко-римської боротьби МКУ ФСК «НИВА» Олександр Абаєв. Команду марківчан представляли як його вихованці, так і вихованці тренерів Віталія Ткаченка та Володимира Меженського (Марківська ДЮСШ).

Міцного здоров’я та перемоги зичили учасникам змагань голова Марківської райдержадміністрації Ігор Дзюба, голова Марківської районної ради Андрій Лигута, дружина та донька видатного тренера В.В.Геращенка Алла Василівна та Олена.

   Юних борців обласного турніру привітали і учасники мотопробігу «Пам’ятаємо дідів своїх», що під стягами України проїхали стадіоном.

       За підсумками обласного турніру, переможці та призери в особистому заліку нагороджені кубками, медалями, грамотами Марківської райдержадміністрації та районної ради, пам’ятними вимпелами.

    По закінченні спортивних змагань, всі бажаючи могли скуштувати смачний куліш.

    Організатори змагань щиро вдячні за співпрацю в підготовці заходу керівництву Марківського сироробного заводу, керівництву ТОВ «Айдар», Марківському МРВ ГУ ДСНС України у Луганській області, працівникам стадіону МРКУ ФСК «Нива» та колишнім вихованцям тренера Олександра Абаєва за організацію суддівства.