Прес-центр23 вересня 2019, 08:09

В селі Бондарівка Марківської об’єднаної територіальної громади відсвяткували День села

За доброю традицією в селі Бондарівка Марківської об’єднаної територіальної громади 21 вересня відсвяткували День села. Це свято, яке єднає всіх жителів громади, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Історія кожного села є часточкою історії нашої держави. А її, відомо, творять добрі, щирі, працьовиті люди. Щоденна праця, відданість та любов до рідної землі, заслуговують на глибоку повагу.

Цього дня Бондарівка, як завжди, радо зустрічала гостей. Привітати жителів села завітали: голова Марківської об’єднаної територіальної громади Ігор Дзюба, в.о. голови Марківської райдержадміністрації Олена Цовма.

«День народження вашого села – особливе свято, яке об’єднує всіх, хто любить свою землю, всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди. Усі досягнення, якими багата Бондарівка, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. У такі свята, як день народження села, кожен відчуває себе частиною великої родини. Ми маємо об’єднатися у любові до нашої Батьківщини, працювати й жити для її добра, допомагати тим, хто цього потребує. Бажаю вам, перш за все, миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких», - зазначив Ігор Дзюба. Також односельців щирими словами вітав в.о. старости Олександр Тіщенко.

Святкування проходило на території місцевого будинку культури. Там з 12 години діяла виставка, де охочі могли ознайомитися з виробами Бондарянських митців та знатних господарів. На ній були представлені вишиті ікони, рушники, сорочки, намальовані картини, різні смаколики, квіткові композиції. Після оглядин представники виставки до уваги глядачів представили свої творчі здібності, захищаючи дари своєї вулиці яскравими виступами. Кожен учасник не залишився заохочувального подарунка. Також під час свята подарунками відзначили три родини, які в цьому році поповнились маленьким членом родини. Привітали родину Пампурів котрі живуть у мирі та злагоді вже 62 роки. Довгожителька Катерина Іванівна Кравцова в цьому році відсвяткувала 93 день народження й пам’ятний подарунок знайшов свою господиню.

Протягом всього свята присутніх розважали творчі колективи села-іменинника, які поступово змінили артисти районної сцени з Сичанського, Караван-солодкого, Лісної Поляни, Височинівки, районного Будинку культури, СК «Мрія», Курячівки та Кабичівки. Феєричні виступи супроводжувались гучними й щедрими оплесками бондарян та гостей села. Всіх присутніх почастували смачнючим кулішем.