Прес-центр27 листопада 2017, 13:11

Відбулась колегія райдержадміністрації

Сьогодні, 27 листопада перший заступник, в.о. голови райдержадміністрації Сергій Трубіцин провів чергове засідання колегії райдержадміністрації. В роботі взяли участь голова районної ради Андрій Лигута, головний спеціаліст відділу організаційної роботи апарату облдержадміністрації Людмила Долгополова, керівники управлінь та відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації.

У рамках проведення  зібрання Ірина Кравцова, начальник управління фінансів доповіла про виконання районного бюджету за 9 місяців 2017 року. За її словами доходи по зведеному бюджету виконано на 125,5% при затвердженому плану доходів з урахуванням змін в сумі 27254821 грн, фактично надійшло 34204769 грн, що більше затверджених показників на 6949948 грн. Також вона зазначила, що місцеві бюджети району мають достатній рівень забезпеченості фінансовими ресурсами з метою виконання місцевими органами влади власних та делегованих повноважень, що визначені Законами України.

Начальник відділу економічного розвитку та торгівлі Наталія Мартинюк прозвітувала про виконання районної програми розвитку та підтримки малого і середнього підприємництва в районі за 9 місяців поточного року. Вона проінформувала, що станом на 01.10.2017 р. мале підприємство району представлене: 39 малими підприємствами, з них діючих – 36, 6 середніми підприємствами – всі діючі, 335 фізичними особами-підприємцями. Узагальнюючи свій виступ, Наталія Мартинюк підкреслила, що існують проблемні питання щодо започаткування та ведення підприємницької діяльності в сільській місцевості серед яких нестабільність та недосконалість законодавства та високі відсоткові ставки за кредити банківських установ.

З підсумками проведення заходів з благоустрою населених пунктів району та озеленення присутніх ознайомила начальник відділу містобудування, архітектури, ЖКГ Тетяна Качмарик.

Обговорювали на засіданні і питання «Години контролю»: про стан кадрової роботи в райдержадміністрації за 10 місяців доповіла завідувач сектору управління персоналом Наталія Брославська, а про підсумки роботи ЦНАПу – директор Світлана Мальцева  

За підсумками колегії райдержадміністрації прийняті відповідні рішення.