Прес-центр26 cічня 2018, 14:01

Відбулась комісія з питань захисту прав дитини.

Сьогодні, 26 січня 2018 року, заступник голови райдержадміністрації Ігор Копатько провів засідання комісії з питань захисту прав дитини.

В засіданні взяли участь: начальник служби у справах дітей Володимир Олексієнко, завідувач сектору опіки та піклування служби у справах дітей Ірина Корсун, начальник управління соціального захисту населення Сергій Брюховецький, в. о. директора Центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Людмила Колосова, директор центру зайнятості Олександр Піляшенко, головний лікар Центру надання медико–санітарної допомоги Тамара Лигута та спеціаліст районного відділу з питань апробації Тетяна Рипало.

На порядку денному розглядалися питання: щодо виїзду до окупованої території малолітньої дитини, без згоди батька; про встановлення часів відвідувань батька та дитини; про неналежні умови проживання сім’ї, яка опинилася в складних життєвих обставинах.

Під час засідання, членами комісії ретельно вивчені документи по заявлених справах. По закінченню обговорення перших двох питань прийняті рішення та надані рекомендації щодо подальшого вирішення справ.

По третьому питанню було вирішено - негайно зібрати комісію та виїхати на обстеження житлово – побутових умов сім’ї, яка опинилася в складних життєвих обставинах для вирішення питання проживання в ній малолітніх дітей.

За словами заступника голови райдержадміністрації Ігоря Копатька, головне завдання комісії та влади в цілому - захищати права дитини.