Прес-центр4 cічня 2018, 10:01

Відбулася перша нарада керівників бюджетної сфери в цьому році

Сьогодні, під керівництвом заступника голови, в.о. голови райдержадміністрації Ігоря Копатька відбулась перша, в цьому році, нарада керівників бюджетної сфери. На початку роботи Ігор Копатько проінформував що новорічні свята пройшли без надзвичайних ситуацій, в організаціях готуються до надання річних звітів. Також він визначив одні з пріоритетних направлень роботи на 2018 рік: капітальний ремонт районного будинку культури, утеплення будівлі Марківської гімназії та будівництво спортивного майданчика.

Очільники організацій, відділів та управлінь райдержадміністрації доповіли про поточні справи.

Начальник відділу освіти Анатолій Бородавко зазначив, що отримані два нових шкільних автобуса вже після зимових канікул виїдуть на маршрути. З 13 січня в м. Старобільськ розпочинається обласний етап предметних олімпіад, а 11-12 січня на базі Марківської гімназії представники фонду ЮНІСЕФ проведуть семінар для освітян району.

Начальник відділу культури Олександр Богдашка повідомив, що працівники Будинку культури готують сценарій для відзначення дня визволення Марківщини від фашистських загарбників.

Начальник об’єднаного управління Пенсійного фонду Ніна Душенко запевнила про своєчасний перерахунок пенсій, а керівники соціальних служб Світлана Кучерова й Володимир Олексієнко доповіли про проведення рейдів по виявленню нецільового витрачання соціальних виплат на дітей та перевірки житлово-побутових умов сімей, які знаходяться під соціальним супроводом.

Начальник управління агропромислового розвитку Володимир Каркачов проінформував, що мінеральними добривами господарства забезпечені на 90%, посіви озимих культур знаходиться в задовільному стані, паливно - мастильні матеріали агроформування завжди купують за потребою.

Узагальнюючи роботу наради, Ігор Копатько наголосив на важливості питань та активізував увагу присутніх на ефективному вирішенні всіх поставлених завдань.