Прес-центр6 жовтня 2019, 09:10

Відбулись фінальні змагання сільських спортивних ігор Луганщини

5 жовтня, у селі Гончарівка, на базі Сватівського районного комунального позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Гончарівський» відбулись вже традиційні XІХ сільські спортивні ігри серед збірних команд районів «Луганщина – 2019». В них взяли участь кращі сільські спортсмени з 12 районів області.

Делегацію спортсменів з Марківського району представляли заступник голови, в.о. голови Марківської райдержадміністрації Ігор Копатько, в.о. начальника відділу молоді та спорту райдержадміністрації Андрій Ткаченко та директор КП ФСК «Нива» Олександр Онопрієнко.

Після урочистого параду команд та підняття державного прапору, учасників змагань привітала заступник голови Луганської облдержадміністрації Катерина Безгинська. Також до спортсменів звернувся начальник Управління молоді та спорту Луганської ОДА Антон Волохов. Очільник Управління подякував сватівчанам за можливість проводити обласний етап змагань на території комплексу Гончарівський. Голова Луганського обласного відділення Національного олімпійського комітету України Віктор Острєцов та голова громадської організації «Луганська територіальна організація всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Анатолій Бєлік привітали спортивну спільноту Луганщини.

По завершенню урочистого відкриття розпочались самі змагання. Спортсмени випробовували свої сили у 10 видах спорту: гирьовий та армспорт, шахи, шашки, міні-футбол, волейбол (жінки та чоловіки), легка атлетика, настільний теніс, перетягування канату. Змагання з усіх видів проходити дуже напружено і видовищно.

За результатами змагань перемогу виборола команда Старобільського району (107.25 очок). Друге місце посіли представники Кремінщини (105.25 очок), третє – у спортсменів з Міловського району (94 очки). Хочеться відзначити чоловічу команду марківських волейболістів, які завзято змагалися з суперниками й у фіналі поступилися команді з Біловодського району й гідно посіли другу сходинку на п’ядесталі.

Призери в загальнокомандному заліку нагороджені кубками та відзнаками організаторів змагань, а призери в окремих видах – медалями та грамотами

Вітаємо переможців та учасників ігор!