Прес-центр10 жовтня 2017, 13:10

Відбулись проводи юнаків до лав Збройних сил України

Сьогодні, в актовій залі Школи естетичного виховання, відбулись урочисті проводи юнаків на службу до лав Збройних сил України. Привітали всіх присутніх перший заступник, в.о. голови райдержадміністрації Сергій Трубіцин, заступник голови районної ради Галина Худик, голова районної ради ветеранів Іван Левченко, голова селищної ради Ігор Дзюба та голова Сичанської сільської ради Віктор Криуленко.

Вони побажали призовникам повернутися в рідні домівки змужнілими, загартованими, стати справжніми захисниками миру та спокою свого народу.

«Проводи юнаків в армію – це завжди хвилююча і водночас урочиста подія для батьків, яка викликає почуття гордості і радості за своїх синів, за те. що виростили їх, і сьогодні Батьківщина довіряє їм найдорожче – берегти мир і спокій рідної землі. Перед вами нелегке випробування, але я переконаний, що ви успішно оволодієте знаннями і навичками. необхідними для проходження служби у військових частинах Збройних Сил України», – зазначив Сергій Трубіцин.

Військовий комісар об’єднаного військового комісаріату Юрій Шемякін для Дениса Кір’яна, Олександра Пономарьова, Євгена Ткаченка, Костянтина Косолапа та Максима Черствого зачитав Указ Президента України про проведення осіннього призову.

Від імені призовників пообіцяв відмінну військову службу Максим Черствий, наказ  від батьків зачитала Світлана Овчарова.  

Для підтримки святкового настрою аматори сцени Олександр Капля, Оксана Самойленко, Анна Тішаєва та сімейний дует Конюхових подарували свої найкращі виступи, а концертну програму провів Роман Хрипченко, звукооператор Ігор Шелегеда.