Прес-центр18 квітня 2019, 15:04

Відбулось засідання організаційного комітету з підготовки та проведення заходів пов'язаних з роковинами Чорнобильської трагедії

18 квітня  голова райдержадміністрації Ігор Дзюба очолив засідання Організаційного комітету з підготовки та проведення заходів, пов’язаних з роковинами Чорнобильської трагедії.

Під час засідання обговорювали попередній план заходів, які проводитимуться в районі в рамках відзначення 33-ї річниці трагедії на Чорнобильській АЕС. Заслухавши пропозиції від представників громадської організації «Ветеранів і інвалідів Союз Чорнобиль України Марківського району». Проаналізувавши колегіально всі подробиці та особливості проведення даного заходу членами організаційного комітету було погоджене питання щодо проведення урочистого мітингу та покладання квітів до пам’ятника жертвам аварії на ЧАЕС. Традиційно цей загальнорайонний захід пройде 26 квітня біля пам’ятника жертвам аварії об 9.30 годині. Також в цей день планується проведення тематичного заходу, під час якого ліквідаторам аварії на ЧАЕС буде вручено подяки та грамоти.