Прес-центр17 cічня 2018, 14:01

Відбулось засідання Оргкомітету

Сьогодні, 17 січня, відбулось засідання організаційного комітету по підготовці та проведенню районних змагань присвячених ювілею визволення Марківщини від фашистських загарбників та Дню Соборності України.

Перед початком роботи, заступник голови Ігор Копатько зазначив, що головним завданням цього надзвичайно важливого загальнорайонного заходу є залучення мешканців до занять фізичною культурою та спортом, організація активного відпочинку, пропаганда здорового способу життя та національно – патріотичне виховання молоді.

 Головний спеціаліст відділу молоді та спорту райдержадміністрації Андрій Ткаченко ознайомив присутніх з основними розділами «Положення про проведення змагань». Також він окреслив проблемні організаційні питання, які потрібно вирішити до 19 січня. Визначили й місця проведення видів спорту: шахи, шашки та настільний теніс – Марківська гімназія; волейбол, армреслинг та гіровий спорт – РБК та ДЮСШ.

Підводячі підсумки засідання, голова Оргкомітету Ігор Копатько, подякував присутнім за конструктивну роботу та відзначив, що змагання в першу чергу повинні бути безпечними, цікавими для різновікової категорії мешканців району та сприятливими для залучення молоді до здорового способу життя.

Урочисте відкриття районних змагань відбудеться 20 січня о 09.30 в Марківській гімназії.