Прес-центр3 вересня 2019, 14:09

Відбулось засідання районного оперативного штабу з підготовки підприємств та закладів соціальної сфери до нового опалювального сезону

   03 вересня 2019 року заступник голови Марківської районної державної адміністрації Ігор Копатько  провів засідання районного оперативного штабу з підготовки підприємств житлово-комунального господарства  та об’єктів соціальної сфери району до роботи в умовах осінньо-зимового періоду 2019-2020 років.

   У засіданні штабу взяли участь керівники підприємств, бюджетних установ та організацій району. В ході засідання присутні розглянули наступні питання, а саме:

1. Про хід виконання заходів з підготовки до опалювального сезону 2019/20 року за плановими показниками та проблемні питання підприємств, організацій, установ в ході підготовки (станом на 01.09.2019 року 80 %).

2. Про облаштування засобами дистанційної передачі даних комерційних вузлів обліку газу на підприємствах, установах, організаціях району.

3. Про стан розрахунків та погашення заборгованості за житлово-комунальні послуги.

 4. Про підготовку житлового фонду до сезонної експлуатації відповідно до правил утримання жилих будинків та прибудинкових територій.

 5. Про облаштування/заміни вузлів розподільного обліку централізованого водопостачання та водовідведення.

   Підсумовуючи конструктивну розмову, яка відбулась під час проведення оперативного штабу, Ігор Копатько наголосив: «Питання підготовки об'єктів житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період постійно перебуває на контролі райдержадміністрації, регулярно розглядається на засіданнях районного оперативного штабу та координаційних нарадах. Тож завданням №1 для кожного з нас є стовідсоткова готовність об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до опалювального сезону вже 1 жовтня 2019 року».