Прес-центр12 вересня 2017, 15:09

Відбулося чергове засідання районного штабу з питань проходження осінньо-зимового періоду

Сьогодні, 12 вересня, відбулося чергове засідання районного штабу з оперативного вирішення проблемних питань проходження осінньо-зимового періоду 2017-2018 років, під керівництвом першого заступника голови, в.о. голови райдержадміністрації Сергія Трубіцина.

На порядку денному були питання: про хід виконання заходів з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства і соціальної сфери до роботи до опалювального періоду 2017-2018 років, про стан розрахунків за житлово-комунальні послуги та енергоносії, оформлення Актів та Паспортів готовності до опалювального періоду житлових будинків, підписання актів готовності до роботи в опалювальний період джерел теплопостачання та актів готовності по соціально важливим споживачам, про стан укладання договорів постачання природного газу на опалювальний  період 2017/2018 років, готовність комерційних вузлів (приладів) обліку природного газу на котельнях соціальної сфери до опалювального періоду, а також проблемні питання при підготовці до опалювального періоду 2017-2018 років.

Сергій Трубіцин повідомив присутніх, що станом на 12 вересня 2017 року готовність до роботи в осінньо-зимовий період повинна складати не менше 80 %, на що керівникам підприємств, установ, організацій слід звернути особливу увагу та вжити невідкладних дієвих заходів щодо підготовки об’єктів всіх сфер діяльності до зими 2017-2018 років. Було звернуто особливу увагу на стан розрахунків за енергоносії та комунальні послуги, проведення претензійно-позовної роботи з боржниками. Перший заступник голови зауважив, що в районі вживаються вичерпні заходи щодо зниження рівня заборгованості за використані енергоносії.

 Керівники підприємств та організацій – доповіли про існуючи труднощі в підготовці до опалювального періоду 2017-2018 років та можливі шляхи їх вирішення. 

За результатами засідання було рекомендовані до виконання протокольні доручення