Прес-центр14 лютого 2020, 09:02

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦЯ ОБЛАСНОГО ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «УЧИТЕЛЬ РОКУ-2020»!

Праця вчителя – це постійне вдосконалення його особистості, пошук нових ідей, методів, прийомів під час проведення уроків та позакласних заходів. Основне - любов і повага учнів. Саме за допомогою такого конкурсу як «Учитель року» педагог активізує усі свої знання, пізнає нові висоти педагогіки й розуміє: як би складно не було, він обрав гідну професію - «сіяти розумне, добре, вічне».

Цього року свою педагогічну майстерність, професійні уміння і творчі здобутки  на  обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020»  у номінації «Зарубіжна література» представляла вчитель Марківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 1 Оксана Кудінова.

Журі обласного конкурсу відзначило конкурсантку за високий фаховий та професійний рівень, високу педагогічну ерудицію, ґрунтовні знання з предмету, досконалу методику його викладання та організації навчально-виховного процесу, уміння налагоджувати контакт із дітьми, спрямовувати їх діяльність на практичне засвоєння програмового матеріалу та визнало переможцем. Тож, щиро вітаємо Оксану Михайлівну з високими здобутками в конкурсі та перемогою! Бажаємо  подальших творчих злетів, наснаги, терпіння, оптимізму, успіху і, звичайно, ПЕРЕМОГИ у наступному етапі конкурсу – республіканському, який відбудеться у м. Рівне!