Прес-центр22 вересня 2020, 14:09

В.о. голови райдержадміністрації Олена Цовма провела засідання районного штабу з підготовки житлово-комунального господарства, об’єктів соціального призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2020/21 року

Сьогодні в.о. голови райдержадміністрації Олена Цовма провела засідання районного штабу з підготовки житлово-комунального господарства, об’єктів соціального призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2020/21 року.

У ході роботи штабу було заслухано інформацію керівників відповідних структур про хід робіт з підготовки підприємств та організацій району до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років,  стан розрахунків за спожиті енергоносії.  Також обговорили ключові організаційні питання та проблемні ситуації, що виникають у ході підготовки.

Загалом присутніми  було констатовано, що роботи з підготовки до опалювального сезону в районі проводяться відповідно до затвердженого графіку.

За результатами засідання,  було надано відповідні доручення, зокрема,  завершення підготовки житлово-комунального господарства, об’єктів соціального призначення району до роботи в осінньо-зимовий період 2020/21  до 1 жовтня поточного року.