Прес-центр22 червня 2017, 13:06

Вшанування героїв

   

     22 червня – в День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні – Марківська громада зібралася біля  Братської могили загиблим воїнам на площі Соборна смт Марківка, щоб вшанувати світлу пам'ять земляків, життя яких обірвала Друга світова війна.

     У церемонії покладання квітів до пам’ятника загиблим воїнам взяли участь заступник голови Марківської райдержадміністрації Ігор Копатько, голова селищної ради Ігор Дзюба, голови  Марківської районної організації «Українська Спілка ветеранів Афганістану» (воїнів-інтернаціоналістів) та  громадської організації «Ветеранів-інвалідів Союз Чорнобиль України» Марківського району, відповідно Іван Левченко й Іван Білаш, очільники сільських рад, молодь та жителі району.

   «Сьогодні вже мало залишилося в живих тих, хто зі зброєю у руках захищав тоді нашу країну. З кожним роком їх стає все менше й менше. Та всі, хто здобув Перемогу, навічно залишаться у пам’яті нащадків і спомини про них передаватимуться з покоління в покоління», – зазначив у своєму виступі Ігор Копатько.

      Поклавши квіти, присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів хвилиною мовчання.