Прес-центр2 серпня 2017, 14:08

Юрій Гарбуз: 30-40 нових сучасних амбулаторій на Луганщині почнемо будувати вже у цьому році

Нагадаємо, що голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз перебуває з робочою поїздкою у Києві, де він провів низку ділових зустрічей з представниками центральних органів влади. Зокрема, з Першим віце-прем'єр-міністром – Міністром економічного розвитку і торгівлі України Степаном Кубівим і заступником Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Левом Парцхаладзе.

Критично важливе питання фінансового забезпечення газопостачання у прифронтових Кримському, Нижньому та Тошківці порушив Юрій Гарбуз на нараді, яку провів Перший віце-прем'єр-міністр – Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів.

Нагадаємо, що у результаті обстрілу 5 червня пошкоджено магістральний газопровід ГРС Кримське. Без газу залишилось 1570 абонентів та 8 соціальних об'єктів.

«Важливо, що пошук механізмів вирішення непідйомної для обласного бюджету проблеми відбувається на високому державні рівні. Дякую пану Першому віце-прем'єру за увагу та розуміння!» – зазначив Юрій Гарбуз.

Під час зустрічі з заступником Мінрегіону Юрій Гарбуз повідомив про початок масштабної кампанії з реформування медичної галузі та переоснащення закладів охорони здоров’я області: «30-40 нових сучасних амбулаторій на Луганщині почнемо будувати вже у цьому році!»

Крім того, голова облдержадміністрації зазначив, що в Луганській області також заплановано будівництво ЦНАПів і Центрів безпеки громадян, та висловив сподівання на подальшу співпрацю з Міністерством. Це дасть змогу реалізувати інфраструктурні проекти та забезпечити належний сервіс для жителів області.