Прес-центр19 серпня 2017, 12:08

Юрій Гарбуз передав оргтехніку та меблі Луганському зональному відділу Військової служби правопорядку, придбані з облбюджету

Урочисте вручення оргтехніки та меблів відбулося сьогодні, 19 серпня, у Сєвєродонецьку в рамках виконання Регіональної програми розвитку правоохоронної сфери та цивільного захисту населення у Луганській області на 2016-2017 роки.

«За останні три роки українська армія стала монолітом безпеки нашої країни. І якраз ваша задача – ще більш підвищувати довіру народу до армії. Робота Військової служби правопорядку дуже відповідальна, бо саме ви даєте ще один шанс тим військовим, які не зовсім відповідально віднеслись до своїх обов’язків», – наголосив голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз, звертаючись до військових.

Загалом, в межах реалізації заходів регіональної програми розвитку правоохоронної сфери та цивільного захисту населення передбачено 64 млн грн для безпеки області.

Наразі для усього штабу Луганського зонального відділу Військової служби правопорядку передані ноутбуки, стаціонарні комп’ютери, принтери, інша оргтехніка, офісні меблі на загальну суму 253 165 грн.

У свою чергу, від колективу Луганського зонального відділу очільник області Юрій Гарбуз отримав грамоту за сприяння та допомогу у підвищенні обороноздатності ЗСУ та захисту громадян, суверенітету, територіальної цілісності і недоторканості нашої держави.

Нагадаємо, що ця служба призначена для забезпечення правопорядку і військової дисципліни серед військовослужбовців ЗСУ у місцях дислокації військових частин, у відповідних навчальних закладах, установах та організаціях, містечках, на вулицях і в громадських місцях.

За 2017 рік військовослужбовцями Луганського зонального відділу за вчинення адміністративних правопорушень затримано понад 140 військовослужбовців. Про вчинення військовослужбовцями кримінальних правопорушень направлено понад 350 повідомлень до правоохоронних органів. У ході розшукової діяльності ними затримано більше 290 військовослужбовців, які розшукувалися.