Прес-центр27 березня 2018, 14:03

Юрій Гарбуз відвідав великодній ярмарок та контрольно-пропускний пункт у Станиці Луганській

Сьогодні, 27 березня, у Станиці Луганській за підтримки голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза відбувся продовольчий ярмарок «Великодній кошик».

Аграрії Луганщини представили широкий асортимент продукції власного виробництва, м’ясні, ковбасні, молочні, хлібобулочні вироби, сири, риба та рибопродукти, продукція бджільництва. Гості ярмарку мали змогу придбати продукти до прийдешнього Великоднього свята за цінами виробників.

Участь у ярмарку взяли товаровиробники з усіх районів області.

«Ярмарок організований не тільки для того, щоб у людей була можливість придбати продукти до святкового столу. Це захід, що у таких простих речах, у спілкуванні, у наших щедрих українських традиціях єднає людей по обидва боки Сіверського Дінця», – зауважив під час розмови з журналістами Юрій Гарбуз.

Очільник області приділив багато часу спілкуванню з людьми з тимчасово окупованої території біля відділення Ощадбанку та на КПВВ «Станиця Луганська». «Я хочу, щоб ви знали, – я прагну миру. Луганська родина має об’єднатися заради майбутнього», – зазначив Юрій Гарбуз. Він також привітав жителів області з прийдешнім Великоднем.