Прес-центр26 жовтня 2018, 11:10

З днем визволення України

Безсмертний подвиг воїнів-визволителів заради свободи рідної Батьківщини та життя на землі сьогодні вшанувала марківська громада, зібравшись з нагоди 74-ї річниці визволення України від фашистських загарбників біля Братської могили селища.

«Вже 74 роки минуло з тих героїчних часів, коли наші батьки, діди та прадіди визволили українську землю від фашистських загарбників, але й досі не вщухає біль людських втрат у тій жахливій битві. Марківчани завжди пам’ятатимуть тих, хто гідно пройшов важкими дорогами війни. Низький уклін і глибока шана  ветеранам-визволителям за Перемогу, самовіддане служіння Батьківщині, за мир і спокій на нашій землі», – зазначила у своєму виступі перший заступник голови райдержадміністрації Олена Цовма.

У заході також взяли участь заступник голови районної ради Галина Худик, голова громадської організації «Марківська районна організація ветеранів України ім. А.І. Єременка»  Іван Левченко, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники громадськості, прикордонники та учнівська молодь.

Усі присутні вшанували пам’ять полеглих героїв  хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятника воїнів-визволителів. 

Вічна слава загиблим героям і безмежна вдячність усім живим! Пам’ять про Ваш подвиг завжди буде жити в наших серцях.

З Днем визволення України!