Прес-центр19 березня 2018, 16:03

З професійним святом привітали комунальників Марківського району

Сьогодні, з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, в кабінеті голови райдержадміністрації Ігоря Дзюби відбулась нарада з керівниками комунальних підприємств.

Зі словами вдячності та привітанням з професійним святом до присутніх звернулись голова райдержадміністрації Ігор Дзюба та голова районної ради Андрій Лигута.

За сумлінну і плідну працю, високий професіоналізм та відданість своїй професії, вагомий внесок у розвиток житлово-комунальної галузі району подякою райдержадміністрації та селищної ради були відзначені колективи підприємств житлово-комунального господарства «Марківський комунальник», «Марківський ринок», Марківське відділення РКП «Старобільськвода» та комунальної установи «Трудовий архів територіальних громад Марківського району».

«Щоденно кожний з нас відчуває результати вашої праці, без якої не було б чистих прибраних вулиць, парків та скверів, прибудинкових територій, тепла в житлових будинках, зручних для пересування доріг та автошляхів. Завдяки злагодженій роботі комунальних підприємств району, вашому професіоналізму, невтомній праці вирішуються проблеми, з якими разом стикаємося щоденно. Працівники комунальних підприємств з обслуговування житлового фонду, озеленення, шляхового господарства, побутового обслуговування – вкладають левову частку у розвиток району. Зичу всім вам здоров’я, невичерпного оптимізму, благополуччя, родинного затишку», – сказав Ігор Дзюба.

Після урочистої частини, присутні детально обговорили стан справ на підприємствах.