Прес-центр30 вересня 2020, 16:09

Забезпечення житлом ВПО, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, в рамках державної програми

Сьогодні під головуванням першого заступника, в.о. голови райдержадміністрації Олени Цовми відбулося чергове засідання районної комісії щодо розгляду заяв на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб.

Як повідомлялося раніше, на державному рівні запроваджено програму, спрямовану на поліпшення житлових умов внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, та мають право на позачергове забезпечення житлом. Забезпечення житлом здійснюється шляхом виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення.

В ході роботи, членами комісії  було ретельно вивчено пакет документів на виплату грошової компенсації відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.04.2018 № 280 «Питання забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України» та заслухано громадянина, якого було запрошено для розгляду заяви по суті.

За результатами засідання, комісією було прийняте рішення про призначення виплати грошової компенсації заявнику.