Прес-центр4 серпня 2017, 13:08

Зацікавленість іноземних партнерів принесе позитивні результати для економіки області, – Юрій Гарбуз

У рамках робочої поїздки до Києва для вирішення соціально-економічних питань області голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз провів низку зустрічей, направлених на подальшу співпрацю на міжнародному рівні.

Залученню інвестицій в агросектор, виходу на нові ринки збуту та налагодженню партнерських відносин з арабськими країнами була присвячена зустріч очільника Луганщини з представниками Українсько-Арабської Ділової Ради.

«Дякую її Президентові, шейху Емаду Абу Алрубу, та всім партнерам: ми обговорили конкретні проекти, вихід нашого продовольства на азійський ринок, визначили план роботи на найближчий місяць», – повідомив Юрій Гарбуз.

Можливості міжрегіональної співпраці на міжнародному рівні, виходу нашого продовольства на європейські та азійські ринки очільник Луганщини обговорив із заступником Міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції Ольгою Трофімцевою.

«Упевнений, що підтримка Міністерства, зацікавленість іноземних партнерів та активність Асоціації сільгосптоваровиробників Луганщини принесе позитивні результати для економіки області!» – наголосив Юрій Гарбуз.