Прес-центр22 грудня 2017, 15:12

Засідання двадцятої сесії Марківської районної ради сьомого скликання

Сьогодні, 22 грудня, в залі засідань райдержадміністрації відбулося останнє в цьому році засідання двадцятої сесії Марківської районної ради сьомого скликання, яке провів голова районної ради Андрій Лигута. У роботі сесії взяли участь заступник голови, в. о. голови райдержадміністрації Ігор Копатько, керівник апарату райдержадміністрації Костянтин Тищенко, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, голови селищної та сільських рад, керівники підприємств, установ та організацій району, представники правоохоронних органів.

У ході засідання було розглянуто 35 питань порядку денного, які були попередньо опрацьовані на постійних комісіях районної ради, серед них: «Про затвердження районного бюджету на 2018 рік», «Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Марківського району на 2017 рік», «Про затвердження районної Програми оздоровлення та відпочинку дітей Марківського району на 2018-2020 роки», «Про затвердження районної Програми підтримки соціально незахищених громадян на 2018 рік» та інші.

По всіх питаннях порядку денного сесії були прийняті відповідні рішення, а головне – депутати затвердили бюджет району на 2018 рік.